VERVECO NV


Welkom bij ons familiebedrijf Verveco nv, geworteld sinds 1977 en opgericht door de gepassioneerde vakman, Vervecken Roger. Wat ooit begon als een eenmanszaak, groeide al snel uit tot een bloeiend familiebedrijf, waar de liefde voor het vak van vader op zoon is doorgegeven.

Met trots delen wij de geschiedenis van onze onderneming, waar Roger als oprichter de basis legde en zijn zoon Jo Vervecken de roeping voelde om zich bij het bedrijf aan te sluiten. Deze familietraditie zorgt voor een unieke synergie van kennis, vakmanschap en toewijding die doorklinkt in al onze projecten.

Ontdek de meerwaarde van werken met een team dat gedurende generaties ervaring heeft opgebouwd. Kies voor een familiebedrijf, waar de passie voor het vak en de liefde voor detail door de aderen stromen. Samen creƫren we tijdloze en kwalitatieve resultaten die de tand des tijdsdoorstaan.

Ook de volgende generatie heeft de kriebels te pakken om mee in de zaak te stappen.

ONZE MISSIE


Onze missie is ervoor zorgen dat we in iedere situatie kwaliteitswerk afleveren, volledig afgestemd op uw behoeften. De voorbereiding van uw projecten begint in ons werkhuis, waar we exclusief werken met hoogwaardig materiaal. U kunt er op rekenen dat ons vakmanschap uw visie tot leven brengt. Ontdek de toewijding aan betrouwbaarheid die wij bieden.


Kies voor een partner die staat voor kwaliteit
in alle aspecten van het werk.